بازگشت به صفحه اول  
 
 

 

هشدار نسبت به افتادن در چاهی دیگر هنگام رهائی از چنگال جمهوری اسلامی

در هفتم آبان ماه امسال، عليرغم آنكه هرگونه گردهمايى در پاسارگاد ممنوع اعلام شده بود و نيروهاى انتظامى از تجمع مردم در این محوطه جلوگیری مى كردند، جمع کثیری از هموطنان براى تجلیل از كورش بزرگ در پاسارگاد حضور یافتند. کورش پادشاه هخامنشی، نماد تساهل و مدارای مذهبی است که یکی از كهن ترين متون بشري را از خود بجای گذاشته است. حضور مردم در پاسارگاد برای تجلیل از کورش زمانی صورت میگیرد که حاكميت بنيادگراي مذهبي چهار دهه است بطور سیستماتیک به تحريف تاريخ و افزودن روزهاي عزاداري و سوگواري هاي مذهبي (كه از تعداد چند روز در سال به چندين ماه افزايش يافته) می پردازد.

حضور هموطنان با لباس های محلى و قومى و شعارهاى پر شور اقوام ايرانى در پاسارگاد جلوه‌ای دیگر از بزرگداشت کوروش در این روز بشمار میرفت که برای بسیاری از هموطنان نماد وحدت، هويت و همبستگی ملی نیر محسوب میشود. این حضور را مي توان جلوه اي ديرپا از تعلق خاطر ايرانيان به نمادهاي ملي و ميراث فرهنگي كشورمان دانست. نمادهايي كه از آنها پيش از انقلاب براي توجيه حكومت سلطنتی و موروثي بهره برداري مي شد و در سالهاي پس از انقلاب، حکومت اسلامی به صورت سازمان يافته ای به حذف آن و جايگزين كردنش با تفکرات بنیادگرایانه مذهبي تلاش نموده است.

درست به این دلیل انتظار نمی رفت که گروههای کوچکی در این حرکت شعارهای عرب ستیزانه و حتی نژادپرستانه ای مانند "ما آریایی هستیم، عرب نمی‌پرستیم" و یا "همش میگن دست خداست، هر چه بلاست از عرباست" سر بدهند که نشانه هایی از آن در اقدامات جمهوری اسلامی علیه طرفداران سایر مذاهب مشاهده میشود. از آنجا که آزادیخواهان ایران برای رفع هرگونه تبعیض در جامعه تلاش میکنند و جنبش دموکراتیک مردم این سرزمین که اقوام عرب نیز جزو آن محسوب میشوند، همواره خواهان احترام و دوستی با کلیه همسایگان، از جمله صدها میلیون عرب همجوار ما بوده است، چنین شعارهایی را باید مطرود شمرد. بویژه زمانیکه در نظر بگیریم، مضمون مبارزات ملت ایران از مشروطه تا کنون همواره تلاش برای کسب استقلال، آزادی و دموکراسی بوده است و پیش شرط تحقق چنین خواست هائی از میان رفتن پیشداوریها و تفکرات تبعیض گرایانه و نژادپرستانه است.

در شرایطی که مردم ایران در هر فرصتی مخالفت گسترده خود را با جمهوری اسلامی به نمایش میگذارند و جامعه نیازمند ارائه راهی به سوی آینده است، انتظار میرفت از میراث کوروش بزرگ چون تساهل در مقابل ادیان مختلف و عدم تبعیض، برای تحقق خواست های امروزی ملت ایران چون استقلال، آزادی، عدالت اجتماعی و استقرار حکومت ملی مبتنی بر دموکراسی و رعایت حقوق بشر بهره گرفته شود. به این ترتیب نشان داده میشد که در جنبش آزادیخواهی مردم ایران و دموکراسی آینده ایران جائی برای پوپولیسم، جانشین کردن تبعیض نژادی بجای فاشیسم مذهبی و یا هرگونه تبعیض دیگر میان انسانها نیست.

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور

19 آبان 1395 برابر 9 نوامبر 2016

info@iranazad.info

http://www.iranazad.info

 

 

 
بازگشت به صفحه اول  
 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران