بازگشت به صفحه اول  
 
 

گزارش پیشکنگره ی

 جبهه ملی ایران در خارج از کشور

پیشکنگره ی سازمان های جبهه ملی ایران در خارج از کشور  طی روزهای شنبه تا دوشنبه پنجم تا هفتم خرداد ماه یکهزار و سیصد و هشتاد و شش، برابر 26 تا 28 ماه مه 2007 با حضور اعضاء باسابقه جبهه ملی ایران، مقیم ایالات متحده ی آمریکا و کشور های اروپا، در شهر لودویگزهافن  ِِ آلمان برگذار گردید.

سالن محل اجلاس پیشکنگره به پرچم سه رنگ شیر و خورشید نشان ایران، تصاویری از زنده یاد دکتر محمد مصدق، رهبر نهضت ملی ایران در دوران ملی کردن صنعت نفت و  شعار مبارزات معاصر مردم ایران: "استقلال، آزادی و عدالت اجتماعی"، مزین بود.  

اجلاس پیشکنگره روز شنبه با سرود ای ایران و اعلام یک دقیقه سکوت به یاد شهدای راه آزادی رسمیت خود را اعلام کرد.

در این زمان هیئت رئیسه ی پیشکنگره، مرکب از آقایان مهندس کامبیز قائم مقام (رئیس) و دکتر پرویز داور پناه و دکتر همایون مهمنش (نواب رئیس) با رای کتبی حاضران انتخاب شد.

هیئت رئیسه از میان پیام های رسیده، پیام های آقایان ادیب برومند (رئیس شورای مرکزی و هیئت رهبری جبهه ی ملی ایران) و مهندس عباس امیرانتظام، خطاب به پیشکنگره ی جبهه ی ملی ایران در خارج از کشور (ضمیمه ی این گزارش) قرائت کرد. پیام های دیگری، از جمله از طرف واحدهای واشنگتن و شیکاگو از سازمان های جبهه ملی ایران در آمریکا رسیده بود که جداگانه انتشار خواهد یافت.

در مرحله بعد هیات تدارکات به گزارش فعالیت های شش ماهه خود پرداخت. نمایندگان حاضر در پیشکنگره به بحث در مورد این گزارش پرداختند و رهنمودهایی بویژه در مورد همکاری با سایر ملیون ارائه دادند. سپس در مورد این گزارش رای گیری شد. گزارش موردتائید پیشکنگره قرار گرفت.

در این وقت کمیسیون های امور سیاسی  و اساسنامه ـ امور مالی، تشکیل شده  و مشغول به کارگردیدند.

بر اساس مصوبات کمیسیون سیاسی قرار بر این شد که خطوط کلی فعالیت های جبهه ملی ایران درخارج از کشور علاوه بر تدارک کنگره ای که در پیش است، شامل امور زیر باشد

1 – پشتیبانی از مبارزات آزادیخواهانه مردم ایران

2 – معرفی جبهه ملی ایران در خارج از کشور و اهداف آن به جامعه ی کنونی ایران، بویژه نسل های نوین 

3 – ادامه کوشش برای ایجاد تشکیلات سیاسی مدرن و گسترش سالم آن

4 – تدارک اتحاد برای دموکراسی با آزادیخواهان کشور

5 – کمک به رشد همبستگی ملی و دامن زدن به تماس ها و مذاکرات میان  نیروها و شخصیت های آزادیخواه ایران

سپس پیشکنگره وارد مرحله انتخاب اعضاء شورای مشورتی و هیئت اجرائی موقت گردید و آقایان دکتر عبدالکریم انواری، مهندس حمید ذوالنور، دکتر علی راسخ افشار، علی شاکری (زند)، دکتر احمد طهماسبی، دکتر محسن قائم مقام، هوشنگ کشاورز صدر، مهندس بهمن مبشری، بعنوان اعضا این شورا انتخاب شدند.

در پایان کار پیشکنگره هیئت اجرائی موقت سازمان های جبهه ی ملی ایران در خارج از کشور مرکب از دکتر پرویز داورپناه، مهندس کامبیز قائم مقام و دکتر همایون مهمنش انتخاب شد.

هیات اجرائی موقت جبهه ملی ایران درخارج از کشور

دکتر پرویز داورپناه

مهندس کامبیز قائم مقام

دکتر همایون مهمنش

چهارشنبه نهم خرداد ماه  یکهزار و سیصد و هشتاد و شش

برابر 30 مه 2007

ضمائم:

پیام آقای ادیب برومند

پیش کنگره  جبهه ملی ایران در خارج کشور

گردهم آیی عده ای از وفاداران و وابستگان فرهیخته و سابقه دار جبهه ملی ایران  برای تشکیل پیش کنگره  جبهه  در آلمان موجب خوشوقتی و امیدواری است. انتظار می رود که این تجمع با رعایت احتیاط  و درایت در گزینش افرادی که پایبند  به هدف های  وطنخواهانه  و آزادی طلبانه  جبهه ملی  و راه و رسم سیاسی زنده یاد دکتر محمد مصدق هستند موفقیت حاصل نماید.

بتاریخ دوم خردادماه 1386

رئیس شورای مرکزی و هیات رهبری

جبهه ملی ایران

ادیب برومند

پیام آقای مهندس عباس امیر انتظام

اجلاس پیش کنگره جبهه ملی ایران در خارج از کشور

با وجود اينكه استحضار دارند كه اينجانب در كنار جبهه ملي قرار دارم نه عضو آن، معهذا برايم باعث خوشحالي و افتخار است كه با ارسال پيامي در جلسه پر بار شما حضور داشته و آرزوي توفيق شما را در تشكيل اجلاس پيش كنگره داشته باشم.

دوستان عزيز

 مي‌دانم كه از ديدن تصويرهاي قرون وسطايي آنهم در آغاز هزاره سوم در كشوري با غناي تاريخي و فرهنگي ايران دل هايتان پر از خشم و اندوه مي‌گردد. هر كسي كه مهر ايران بر دل دارد و به سرنوشت انسان در هر جاي دنيا علاقمند مي‌باشد ، با ديدن اين تصاوير لرزه بر اندامش مي‌نشيند و به چاره‌جوئي بر مي‌خيزد.

هم ميهن ارجمند

 ايران از ميان بيم و اميدهاي فراوان با گام هاي استوار راه خود را بسوي آينده اي روشن مي‌گشايد. خوشبختانه ايران فقط در تصويرهاي تاريك ، سياه ، چركين و خوفناك قرون وسطايي خلاصه نمي‌شود. زنان و مردان مبارز ايران با همت و پايداري خود تصويرهاي زيبا و غرورانگيز براي تاريخ پرافتخار ايران خلق مي‌كنند ، مقاومت دليرانه جوانان ايران در مقابل رفتارهاي طالباني حاكمان ، استواري و ايستادگي دانشجويان شجاع در سنگر دانشگاه‌ها ، مقاومت غرورآفرين كارگران در صف‌هاي به هم فشرده سنديكاها ، حضور قدرتمند ، پرتوان معلمان در صحنه مبارزات مدني ، تلاش خستگي ناپذير زنان مبارز ايران ، همه و همه اميدهاي فراواني براي استقرار دموكراسي و حاكميت ملي ايجاد كرده است.

من در كنار اين تصاوير ماندگار ، چشم انداز فردا را بسيار روشن مي بينم.

كوشندگان راه آزادي

باز هم در مقابل پرسش آشنا و كهنسال چه بايد كرد قرار داريم. آيا جز تقويت جنبش مدني و مسالمت آميز ايران راه ديگري براي غلبه بر شرايط دشوار امروز وجود دارد؟ آيا وقت آن نرسيده است كه دلسوزانه و مسئولانه تلاش‌هاي خود را براي تشكيل كنگره ملي ايرانيان دو چندان نمائيم؟ آيا اين فرصت وجود دارد كه از توان معنوي افكار عمومي براي فراهم كردن شرايط استقرار دموكراسي و آزادي در ايران بهره بگيريم؟ آيا نبايد به طور جدي به بررسي آسيب ها و ظرفيت هاي جنبش مدني ايران بپردازيم؟ آيا مي‌توان نهادهاي بين المللي مسئول صلح و امنيت جهاني را به اين حقيقت متقاعد كرد كه استقرار صلح در منطقه و حتي جهان با برپائي دموكراسي ، در ايران پيوند ناگسستني داشته و رفع نگراني هاي جامعه جهاني پيرامون مسائل منطقه و از جمله وضعيت عراق ، لبنان ، فلسطين و فعاليت هاي هسته اي ايران ، فقط و فقط با استقرار حاكميت ملي و دموكراتيك در ايران مقدور باشد؟

دوستان عزيز اگر "من ها" به خاطر ايران "ما" شود. ايران يك پارچه تصوير زيبا خواهد شد. به اميد آن روز- دستهايتان را به گرمي و با اميد مي‌فشارم.

پاينده ايران ، سرفراز ايران

      عباس اميرانتظام

       3خرداد 1386

 
 
 
بازگشت به صفحه اول